Raitaisiin sukkiin sain inspiksen jostain blogista (ensi kerralla otan nimen muistiin..), olivat niin hauskannäköiset :)

Teinpäs siis itsekin yhdet, pääsevät lahjakääreisiin nekin. Sukkien tekeminen on mielestäni aina ollut niiiiin työlästä, mutta nyt kun on tehnyt useamman parin niin sehän onkin ihan kivaa :) Raidat antavat myös neulomiseen vauhtia: enää kaksi kierrosta ja saan vaihtaa väriä.. Nämä sukat on tehty 7veljestä-langasta, tasaraitojen pituus on 3 kerrosta.

Lapasia en ollut tehnyt sitten peruskoulun ja jostain syystä juuri nyt tuli aika tehdä yhdet malliksi, että kyllä minä vielä osaan. No, Novitan sivuilta löytyikin kiva ohje ja aika pommin varma, ei mitään peukalokiilojakaan :D Malliltaan kiilaton ei ole mielestäni niin tyylikäs, mutta oli ainakin helppotekoinen. Tämä pari valmistui junamatkalla pohjoiseen ja takaisin. 

 

Lapasista tuli lämpöisen oloiset tuplalangan vuoksi (kirjoneule). Saa nähdä lähtevätkö lahjaksi vai jäävätkö lämmittämään allekirjoittaneen kätösiä.. :) 

P.S Asiasta kukkaruukkuun, jos ette ole vielä nähneet Hatciko-elokuvaa, niin katsokaa ihmeessä. Aivan upea tarina uskollisesta koirasta, vuosisadan liikuttavin leffa..