Kiitoksia kommenteista! Mukava saada kommentteja ja sitä kautta löytää uusia blogeja katseltaviksi. Ja uusia ideoita..

Villasukkia on nyt tullut tehtyä tarpeeksi, ensi vuonna sitten lisää.. ;) Sukkien tekeminen on musta aika tylsää loppujen lopuksi, täytyy aina koittaa keksiä uudenlaisia raidoituksia ja värejä ettei kyllästy. Lopputulokset on kyllä ihan kivoja ja toivottavasti lahjansaajien jalkoja lämmittää talven pakkasilla.

Tein kaikki sukat pienemmällä silmukkamäärällä kuin ohjeessa sanottiin, varmaan jonkun lapsuuden lörppäsukka-muistikuvan tähden. Tykkään, että sukan pitää istua jalkaan tiiviisti ja hyvin. Siitä syystä teen usein tuon jalkaterän päällisenkin joustinneuletta.

Näihin sukkiin tein vielä kukkaset koristeiksi :)

Näihin pienen tytön sukkiin laitoin raidat kimallelangasta (Novitan Rose Mohair). Lanka ei ollut ihan samanpaksuista kuin seiska veikka, mutta kimalle korvaa sileyden pulmat. Näihin sukkiin tein varren ja jalkaterän päällystän tuolla pitsineuleella (joka 4.kerros oikeilla silmukoilla: langankierto puikolle ja oikeat silmukat kaksi oikein yhteen). Samanlaista tein noihin ranteenlämmittimiin ja nyt uusimpaan kaulahuiviin. On tosi helppo neuloa ja tulee ilmavan&hienon näköistä.

Yhdet vielä varhaisteinille, jospas värit olisivat onnistuneet. Varteen tein sekä 1o,1n neuletta sekä 2o,2n. Huvin vuoksi :)

Tässä on tämän joulun sukkasaldo, nyt muita käsitöitä kehittelemään..