Viime ajat on sitten askarreltu. Tämän viikon aikana maalattiin lasia (vaihtelevalla menestyksellä), siirrettiin valokuvia kankaalle, sidottiin pieniä kirjasia, tehtiin sydänkortti.. Mitä kaikkea nyt parissa päivässä ehtiikään. Siis aika paljon ;) Suurin osa tuotoksista on vielä työn alla ja vähintäänkin viimeistelyä vailla, mutta kuvissa oleva sydänkortti valmistui tänään. Sydämen päälle on siirretty kuva, joka on piirros foinikialaisten ja assyyrialaisten ajalta. Granaattiomenat tuovat Kreikassa onnea ainakin uuteen kotiin, varmasti siis ystävällekin :) Kortin kansina on paksut paffit, joiden päällä on vanua ja pingoitetut kankaat. Sisällön näet seuraavasta kuvasta!

Pakkasiltana matkustaessani tuolta pääkaupunkiseudulta tänne ihanan lämpimissä busseissa, virkkasin kännylleni pussukan :) Mukavasti liukuvärjättyä Purobatik-lankaa ja koukku oli kolmonen.

Opiskelijan elämähän on kiireistä, aamusta iltaan saa puuhastaa. Yksi ilta istuttiin kuitenkin kämppiksen kanssa keittiössä ja sain oppia korujen teon saloihin. Tässä siis ensimmäiset itsetehdyt korvikseni! Löytyyköhän ne kuvasta ollenkaan? ;)

Lasihelmiä kristallileikkauksella tai jotain ja muutama siemenhelmi. Violetti ja vihreä pitävät nyt pintaansa, en meinaa mihinkään muihin väreihin edes kiinnittää huomiota :D No, eletään sitten violettia ja vihreää aikaa, eikös violetti tulkita rohkeuden ja vihreä uuden alun sekä luovuuden väriksi? Sopisivat mulle tähän hetkeen ja rohkeutta kaivataan aina :)

Kiitos muuten kommenteista! Kirpakkaa pakkasviikonloppua ja voikaa hyvin!