Terveiset Kankaanpäästä! -25 astetta ja viimaa, hrrr... Eilen oltiin Niinisalossa museoretkellä ja ihasteltiin upeita maisemia. Hiljalleen alkaa tottua tähän opiskelijaelämään, solukotikin tuntuu jo omalta kodilta. On tänne tullut niin paljon tavaraa roudattua, että saa nähdä mihin ne saa kesäksi talteen.. Mukava porukka meillä on ja töitä riittää. Naurettiinkin opiskelukaverini kanssa tätä "rentoa breikkiä työelämästä", tälle viikolle ehti kertyä kolme kymmenen tunnin päivää.. :D 

Mutta tuloksiin siis.. Mattoni mansikkainen kärkitoimikkaalla ja lattiatyynyn kangas palttinalla ovat nyt sitten solmimista vaille valmiita. Hurrei! Oli aika vaativaa puuhaa ja stressiä meinasi pukata.. Mattoa tehdessä piti laskea koko ajan polkusia ja tarkkailla kuvion muodostumista. Istuintyynyn paukutin sitten päivässä, palttinaa kun kutoo niin nopeasti.

Räsymatosta ei tullutkaan räsymattoa, koska kuviointi ei olisi onnistunut kirjavilla räsyillä. Käppäilin sitten  viiman läpi kangaskauppaan, jossa pitkään ja hartaasti mietittyäni päädyin noihin sävyihin. Tykkään kyllä tosi paljon, tulee mieleen ihan mansikkaeskimo :b Trikookuteesta olikin mukava kutoa, se ei katkeillut ja siitä tuli kauniin paksua jälkeä.

Lattiatyynyyn käytinkin sitten leikkaamiani räsyjä, siinä on monia muistoja raitoina mukana. Laitoin mukaan myös matonkuteita, että sointuisivat vähän toisiinsa, jos sattuuvat samoilla lattioilla köllöttelemään. Oli ihanaa kutoa tuollaista vallatonta ja suunnittelematonta väri-iloittelua järjestelmällisemmän maton jälkeen. Suihkin värejä sen mukaan mitä silmä sanoi :)

 

Ensi viikolla onkin viimeistelyn vuoro ja mahdollinen tyynyn ompelu odottaa. Oli tämä mielenkiintoista puuhaa kaikesta stressistä huolimatta, nyt pohdiskelen pitäisikö alkaa luomaan uutta loimea.. ;)

Hauskaa pakkasviikonloppua kaikille ja kiva, kun piipahdit :)