Heissan,
kiirettä kai pitää ettei päivityksiä saa tehtyä... Viime ajat on kyllä menneet paremminkin lukemiseen kuin käsitöiden tekemiseen, Nesbö rules.. :D

Käväisin lomaviikolla etelä-Suomessa nauttimassa ihanien ihmisten seurasta, oli niin mukava jutustella ikiomien ihmisten kanssa ja tallustella vanhoilla kotikulmilla. Ateneumissa piipahdin, mutta Schjerbeckin (?:/) näyttely oli vasta tulossa, joten perusnäyttely tuli vaihteeksi tsekattua. Muutama italialainen taiteilija kiinnitti huomioni ja yllättäin italialaisten nykytaiteilijoiden näyttely käveli vastaani Sellon kirjastossa. Se olikin todella mielenkiintoinen, joissain töissä oli yhdistelty mielenkiintoisesti maalaus ja neulottua/punottua pintaa. Kahlil Gibranin ajatus näyttelyn opaskirjasta jäi mieleeni: "Beauty is life when life unveils her holy face. But you are life and you are the veil." Ajatuksia herättävää.. Samalla reissulla sain kuulla Lilli Paasikiven laulua ja ajatuksia. Olipas taas kylttyyriä kerrakseen :)

Tällä viikolla aloitettiin sitten kesäkurssilla perinteisiin lankatekniikoihin tutustuminen. Harppuneulominen, haarukkapitsi ja koukkuaminen ovat nyt aiakin hieman tutumpia :) Koukkuamisesta tykkään kyllä tosi paljon, siitä saattaa tulla seuraava suosikki, hauska vaihtoehto perusvirkkaamiselle. Ensi viikko huovutetaan ja sitten koittaa aika kesäloman. Ohjelmaakin on kertynyt mukavasti, toivottavasti pääsen postaamaan jotain myös italiasta jossain vaiheessa kesää ;)

Aurinkoa ja lämpöä toivoen.. Mukavaa viikon jatkoa!